Dine fordele

Finansiering, leasing og garanti

Finansiering

Dine muligheder

Vi tilbyder konkurrencedygtig finansiering af din bil – enkelt og fleksibelt. Afhængigt af dine behov kan vi tilbyde billån både med og uden udbetaling samt leasing. Vi benytter os af bankerne Santander Consumer Bank og Nordea Finans til at tilbyde dig forskellige finansieringsmuligheder. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne. 

Leasing

Dine muligheder

I stedet for at købe en bil, er leasing et godt alternativ. Vi tilbyder forskellige leasingløsninger i samarbejde med Carta Finans, nemlig Flexleasing, Splitleasing og Sæsonleasing, så du nemt og enkelt kan lease præcis den bil, du ønsker, i en aftalt periode. Læs mere om de forskellige typer leasing her på hjemmesiden, eller kontakt os for at høre nærmere. 

Garanti

Dine fordele

Vi tilbyder forskellige garantier, når du køber eller leaser en bil hos os. Alle de biler, vi sælger til almindelig detail, er dækket ind af købeloven bestående af 2 års reklamationsret. Derudover har vi vores Klargøringspakke+, hvor alt både udvendigt og indvendigt på bilen bliver klargjort til perfektion, og vores Car Garanti, som er en udvidet tryghedsgaranti, der sikrer uforudsete udgifter. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne. 

Vil du vide mere?
Kontakt Car World

Du er altid velkommen til at kontakte Car World, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores salg og leasing af eksklusive biler til både privat og erhverv i hele Danmark. Vi står altid klar til at hjælpe og vise bilerne frem!