Flexleasing

Hvad er flexleasing?

Flexleasing

Ved flexleasing betaler du løbende en procentdel af registreringsafgiften. Alle biler, der flexleases, er uden afgift, så du skal kun betale en forholdsmæssig afgift i den periode, du bruger bilen, og afskrivningen af bilen er også uden afgift. Du betaler kun en fast månedlig ydelse, hvilket giver dig et større økonomisk overblik. 

Hvorfor vælge flexleasing?

Hvis du ikke ønsker at binde dig til en bil længe ad gangen, men stadig stiller store krav til dit køretøj, er flexleasing det rigtige for dig. Ved flexleasing kan du køre eksklusive biler uden at betale en masse penge i registreringsafgift, hvilket gør, at du har en mindre kapitalbinding. 

Da vores leasingaftaler som udgangspunkt varer 12 måneder af gangen, har du mulighed for at skifte bil ofte, hvilket giver dig en stor fleksibilitet i valg af bil: Hvis du får et skiftende kørselsbehov eller skiftende bildrømme, har du nem mulighed for at skifte til en anden. Du har selvfølgelig også mulighed for at genlease den samme bil efter 12 måneder, ofte til en lavere udbetaling og månedlig ydelse.

Tre beløb, du skal være opmærksom på

Der er tre beløb, du skal forholde sig til, når du flexleaser: Førstegangsydelsen, den månedlige ydelse og restværdien.

Førstegangsydelse 
Førstegangsydelsen, også kaldt udbetalingen, repræsenterer afskrivningen af bilen. Bilen har ikke samme værdi før og efter leasingperioden, og derfor skal bilens værdi nedskrives, så bilen har en retvisende værdi efter leasingperioden. Ved indgåelse af leasingaftalen betaler du en procentdel af bilens pris, som normalt indeholder afskrivningen af bilens restværdi.

Månedlig ydelse 
Du betaler en månedlig ydelse i leasingperioden, som dækker den forholdsmæssige afgift. Her betales den løbende afgift til staten, og beløbet er konstant under hele leasingforløbet. 

Restværdi 
Efter endt leasingperiode indestår du selv for restværdien. Det er bilens værdi, efter leasingperioden er slut. Det betyder ikke, at du skal betale dette beløb, men at du har følgende muligheder: 

  • Du kan genlease bilen til lavere udbetaling og månedlig ydelse.
  • Hvis du ønsker at skifte bil, kan vi hjælpe dig med at finde en ny bil og sælge din nuværende.
  • Hvis du ønsker at sælge din bil til en momsregistreret tredjepart, kan vi hjælpe med dette.

Restværdien er altid vurderet forud for leasingaftalens begyndelse, så du ikke får ubehagelige overraskelser efter endt leasingperiode. 

Vil du vide mere?
Kontakt Car World

Du er altid velkommen til at kontakte Car World, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores salg og leasing af eksklusive biler til både privat og erhverv i hele Danmark. Vi står altid klar til at hjælpe og vise bilerne frem!