Sæsonleasing

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing

Sæsonleasing er en form for flexleasing, som fokuserer på de biler, der enten ikke kan eller bør køre hele året rundt. Året bliver derfor inddelt i en aktiv og en passiv periode, hvor den aktive periode er de måneder, hvor bilen står med nummerplade, og den passive periode er de måneder, hvor bilen ikke har nummerplader. Bilmæssigt kan det f.eks. være cabrioleter om sommeren og firhjulstrækkere om vinteren.

Hvorfor vælge sæsonleasing?

Ved sæsonleasing får du mulighed for at køre præcis den bil, du vil afhængig af årstiden. Du kan bl.a. køre cabriolet om sommeren og SUV om vinteren uden at skulle betale to fulde beløb for to biler. 

Samtidig vælger du også selv, hvornår den aktive periode skal starte, så det passer præcis til dine behov og hvornår, du ønsker at køre i den givne bil. 

Hvordan fungerer sæsonleasing?

For at beregne tilbuddet til dig skal vi vide hvor mange måneder, du gerne vil have nummerplader på bilen. Den aktive periode er som regel på 6 måneder, men du bestemmer helt selv. 

Ligesom ved de andre former for leasing består sæsonleasing af en førstegangsydelse, som skal betales ved leasingaftalens indgåelse.

I den aktive periode betaler du en månedlig ydelse, som bl.a. dækker over afgiften, og i den passive periode betaler du også en månedlig ydelse, dog betydelig lavere end i den aktive periode. Der skal også betales i den passive periode, da der stadig er finansiering samt forsikring af bilen i denne periode.

Ved leasingaftalens udløb er der ligeledes restværdi på bilen. 

Vil du vide mere?
Kontakt Car World

Du er altid velkommen til at kontakte Car World, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores salg og leasing af eksklusive biler til både privat og erhverv i hele Danmark. Vi står altid klar til at hjælpe og vise bilerne frem!